21. At tage sig af det igennem kroppen

Du kender sikkert til, at et problem nogen gange sætter sig i systemet og tager alle ledige tankestunder og måske endda vækker dig om natten. Det kan være en vrede, en irritation, noget du ikke rigtig kan få overblik over, lykkes med eller få afløb for. Det kan være en relation, der slår knuder, eller en kontakt der ikke kan opnås. Uforløsthed.

Når problemet ikke lader sig løse her og nu, måske endda aldrig, og når man føler, at det æder én op, hvad kan man så gøre? Der er jo dilemmaer større og mindre, man må lære at leve med.

Én vej at gå er: Man kan tage sig af kroppen. Man kan forsøge at minimere kropsdramaet - ondt i maven, sorg i halsen, trykken for brystet, eller hvad der nu er det kropslige udtryk.

I denne uge giver vi dig en øvelse, der hjælper dig med kropslig forløsning af problemer, udfordringer og dilemmaer. Den løser ikke problemet, men den kan hjælpe med at lette trykket.

Øvelsen finder du her:
"Defusion - at invitere et problem indenfor og arbejde med det gennem kroppen"

Denne lyttepraksis fremsendt i mail 10 kan også bruges til at forløse det, der strammer til i krop-sindet på en mere kropslig aktiv måde. Intentionen stadig den samme: At invitere problemet indenfor og opdage dets kropslige opspændinger eller sammentrækninger og blødgøre dem.

Læs næste: 22. At tage sig sine friheder 'derude'