You are here

Overblik

28 dages online udviklingsforløbene er det sidst nye tiltag fra Time2be, som vi er meget glade for at kunne præsentere. Vi sørger for, at inspirationer, viden og forslag til action points i passende doseringer kommer i form af en daglig email til dig. På den måde får du lejlighed til med en lille daglig tidsinvestering at arbejde vedholdende og dermed samlet set dybtgående med det tema, du har meldt dig til.

Tanken bag 28 dages online udviklingsforløbene at støtte dig i det lange, seje træk, hvor du virkelig tager ansvar for at ændre på noget i dit liv, som du har sat dig for er vigtigt at udvikle. Du modtager hver dag direkte i din mailboks et indspark om det valgte emne. Vi har gjort os umage med at lave pakker, som vi ud fra lang erfaring med kursister og klienter ved virker. Det eneste du skal gøre, er at melde dig til, så får du en velkomstmail, der fortæller mere detaljeret om, hvad der kommer. Og i morgen kl. 8.00 modtager du det første input. Vi tilstræber, at hver dags input ikke tager mere end 5 minutter at læse og tage ind. Der er indimellem forslag til øvelser, refleksioner og action points, der selvsagt vil tage mere tid, men du kan altid vende tilbage i weekenden / på fridage, hvis du vil fordybe dig.

De input, som du får, kan du allerede finde rundt omkring på platformen (eller på de pågældende gæste-forfatteres hjemmesider). Det unikke ved disse 28 dages online inspiration er, at vi har doseret indhold, struktur, rækkefølge, så du tages ved hånden gennem at fordybe dig og tage personligt ejerskab over arbejdet med det givne tema.

Vi har foreløbig 2 forløb, du kan tilmelde dig.